• Bewerk je foto’s met pixelmator voor iPad

   

  Knipsel

  De iPad versie van Pixelmator is nu in de App-Store verkrijgbaar. Pixelmator is op de iPad een volwaardige bewerkingstool geworden, elke foto kun je bewerken tot in de details. Het is daarom een van de krachtigste bewerkingstool die je nu in de App-Store kan vinden.

  Met Pixelmator kun je foto’s bewerken die opgeslagen zijn op je iPad, ook kun je via andere fotobronnen te werk gaan, zoals bijvoorbeeld Dropbox.

  Je hebt verschillende opties die kunt kiezen om je foto aan te passen. Je kunt bij voorbeeld effecten toevoegen of een foto retoucheren. In Pixelmator kun je meerdere lagen gebruiken.

  Pixelmator werd door Apple gepresenteerd en gedemonstreerd, maar uiteraard heb je de nieuwste iPad niet nodig om de app te kunnen draaien. De app werk ook op de iPad 2 en iPad Mini of nieuwer.

  Knipsel2
  Pixlr Express
  Pixlr Express is al een tijdje verkrijgbaar op de iPad of iPhone. De App biedt toegang tot retoucheren, diepte-effecten, kleurenbewerkingen, roteren, autofix, kleurenfilters en rode-ogen verwijderen kan natuurlijk ook. Betreft de kleurenfilters deze zijn niet allemaal gratis je kunt er een heleboel los kopen via de App-store. Er is ook een Pro-versie waar je alle kleurenfilters er standaard bij krijgt. De app is eenvoudig in gebruik, zo heb je bijvoorbeeld de color Splash-functie. Selecteer een kleur en die wordt er uit gepikt terwijl de rest wit of zwart/grijs wordt.

  Hoesjes ontwerpen is niet alleen maar een mooie foto opzoeken en op de case plaatsen. Het hoesje moet een persoonlijk gevoel geven. Geef daarom je eigen draai en pas verschillende effecten toe.

  Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

   

Comments are closed.