• BlackBerry Leap

    Veel dachten dat de tijd van BlackBerry ver te zoeken was, maar het bedrijf is nog actief in het maken van nieuwe toestellen. De Canadezen zijn misschien niet meer de leidende telefoon producenten zoals ze een aantal jaar geleden waren, maar zij hebben nog wel veel loyale BlackBerry fans. Je krijgt een 5″ HD display, dual-core processor, 2GB RAM en een 8MP camera. Dit is natuurlijk niet heel spannend voor de smartphone die-hards maar het is zeker genoeg voor het doelgroep van BlackBerry. Het ontwerp is direct herkenbaar – vierkante randen, plastic behuizing en een uitgestippelde achterpaneel met een enorme BlackBerry logo. Het is meer een klassiek model dan modern of hip maar dat is juist goed ten opzichte van een zaken georiënteerde telefoon.

    De BlackBerry Leap is zeker geen toestel wat het image van het bedrijf zal verbeteren, het is eerder een prima te doen toestel om de verkoop aan te sporen. Natuurlijk wordt het ook gebruikt als uitstelmiddel totdat het bedrijf strategisch een goede zet heeft bedacht.

    We moeten natuurlijk niet vergeten dat zijn competitie in het mid-categorie nog nooit zo vurig is geweest. Het waren ooit onder-presterende toestellen die een boost moesten geven aan de flagship toestellen gemaakt uit goedkope materialen, nu zijn het allemaal stevig ontworpen smartphones die bijna elk belang kunnen voldoen. Met veel opmerkelijke kenmerken om het aandacht te krijgen en klein prijskaartje Moet de Leap  hard zijn best doen om ons ervan te overtuigen dat hij heeft wat nodig is om in hetzelfde categorie te vallen en de consument een fijn smartphone ervaring te bieden.

     

     

Comments are closed.