• ZTE Axon Pro

   

  Met zijn aluminium behuizing en ontwerp krijg je gelijk een gevoel van substantie en primeur vakmanschap. De ZTE Axon Pro is beschikbaar in 3 verschillende kleuren: blauw,  goud, en chrome. een aluminium behuizing ziet er natuurlijk direct chic en hoogwaardig uit maar dat maakt het toestel wel erg glad in de handen. Ondanks dit minpuntje zijn wij wel erg onder de indruk van ZTE dat zij een ontwerp hebben gemaakt wat hun reputatie wat meer waardering zal brengen wat betreft kwaliteit.

  Met een 5.5-inch 1440 x 2560 CGS (Continuous Grain Silicon) TFT LCD display van Sharp, geeft de  ZTE Axon Pro ons sterk de indruk dat het een premium telefoon is. Door zijn Quad-HD resolutie kan het toestel een ongelooflijk hoeveelheid details opnemen waardoor hij een grote tegenspeler wordt voor zijn rivalen.

  Of dit toestel het moeite waard is? Er zijn natuurlijk wat minpunten wat betreft korte batterijduur en het feit dat de camera niet heel geavanceerd is, maar als je een luxe telefoon wilt die niet te veel kost dan is dit zeker een telefoon voor jou. Zijn tegenstanders zoals de iPhone 6 en de Samsung Galaxy S6 zullen minstens rond de €650,- kosten.

   

   

   

   

Comments are closed.